Tagoknak

Facebook

Tanfolyamok

Jelenleg nincs elérhető aktuális tanfolyamunk, kérlek érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!

ThetaHealing

Kezelés jellege: Természetgyógyászati kezelés
Kezelés időtartama: 60 - 90 perc 
Kezelés ára: lásd árlista ide kattintva

Mi a ThetaHealing?

ThetaHealing® egy olyan meditációs folyamat, amely fizikai, spirituális és szellemi gyógyulást hoz létre. A tudatos théta állapot fenntartásával hozzá tudunk férni a tudatalatti tartalmához és meg tudjuk változtatni azokat a gondolatokat, hitrendszereket, érzéseket, szokásokat, viselkedési formákat amelyek már nem szolgálják a fejlődésünket vagy éppen korlátoznak, akadályoznak a továbblépésben. A tudatalattiba kerülnek be azok a fájdalmas emlékeink, traumáink, félelmeink, amelyekkel nem tudunk szembenézni. Ezek a tudattalan tartalmak irányítják a gondolkodásunk 85-95 százalékát.

Hogyan tud segíteni a ThetaHealing ezeknek a tudattalan hitrendszereknek a tudatosításában, megváltoztatásában?
Életünket 4 szinten befolyásolják a tanult, érzelmi és gondolati minták:

  • Alapszint: minden, ami a fogantatásunk óta hatott ránk, befolyásolja az életünket: édesanyánk gondolatai, érzései magzatkorunkban, a születés, a szüleink, a testvéreink, az óvoda, iskola, a szomszédok, a barátok, a tanárok, a munkahely és minden, amiket ezekkel kapcsolatban gondolunk és érzünk: mind teremtik a valóságunkat. Ha egy problémát nem tudunk 72 órán belül  feldolgozni, akkor az bekerül a tudatalattinkba. A tudatalattink nem gondolkodik, nem kérdőjelezi meg, hogy ezek a gondolatok igazak-e vagy sem, csak biztonságban akar tartani bennünket. Ez érdekes: az elménk biztonságban akar tartani, azaz megvédeni az ÉNTŐL ( ÉN = a Nem fizikai Részünket is beleértve). Hiedelmeket gyárt a megtapasztalásaiból és ennek alapján korlátoz minket.
  • Genetikai szint: minden, amiben az őseink hittek a génjeinkben van. Kvantumfizikai kísérletek már bebizonyították, hogy valójában nem is a génekben, hanem a DNS-t körülvevő morfogenetikus mezőben tárolódnak ezek az információk. Ezek persze még annyira sem tudatosak, hiszen lehet, hogy nem is ismertük azt az ősünket, akinek a hitrendszere, félelme, bűntudata hat a mi gondolkodásunkra.
  • Történelmi szint: ide tartoznak a csoporttudatosságok: minél többen hisznek valamiben annál erősebb az energiája. Itt említeném a közmondásokat, szólásokat, szállóigéket, amik évtizedekig, évszázadokig a köztudatban vannak, és ritkán kérdőjelezzük meg őket. Lehet, hogy nem is hisszük el tudatosan, de ha izomteszttel megnézzük, akkor kiderül, hogy mégis…   A másik dolog, amit itt meg kell említenem, az előző életekből hozott blokkok. Ebben nem kell hinni, nem is a történet érdekes itt, csak az számít, hogy van-e valamilyen információ, amire itt és most szükségünk van, és kérünk egy megoldást a problémánkra.
  • Lelki szint: minden olyan mély érzelem, amely nagyon mélyén megérintette a lelkünket, összetörte a szívünket, pl. a gyász.

A ThetaHealing során théta tudatállapotban hozzákapcsolódunk az Univerzum legmagasabb rezgéséhez,  és sejtkommunikációt használva megkeressük, tudatosítjuk majd  elengedjük azokat a hiedelmeket, önszabotáló, önkorlátozó érzelmi-gondolati mintákat, rejtett, túlélést szolgáló programokat. Ezután letöltjük és megtanítjuk a hiányzó érzelmeket, ezáltal újrateremtjük a valóságunkat itt és most!
Mi teremtjük a valóságunkat a Teremtő Erőhöz kapcsolódva és mindenre képesek vagyunk, amiben hiszünk!

Üdvözlünk a ThetaHealing® csodálatos és izgalmas világában!

A Thetahealing segítségével jobbá tehetjük az életünket, mint ahogy azt eddig el tudtuk képzelni!

Ehhez a fantasztikus tudáshoz szabadon hozzáférhetünk és segítségével jobbá tehetjük az életünket, mint ahogy azt eddig el tudtuk képzelni! Ezt a gyorsan megtanulható technikát mindenki képes használni, az egyetlen követelmény, hogy hinned kell valami “magasabb rendező elvben”, akárhogy is nevezheted:  Mindenség Teremtője, Isten, Univerzum, Feltétel nélküli Szeretet, Forrás vagy Kreatív Energia. A ThetaHealing nem tartozik semmilyen valláshoz, és összeegyeztethető a legtöbb vallási rendszerrel.  A ThetaHealing eljárásai mindenki számára elérhetőek életkortól, bőrszíntől, nemi, faji hovatartozástól függetlenül. Bárki, aki tiszta hittel fordul a Mindenség Teremtőjéhez elérheti és használhatja a ThetaHealing módszereit.
A ThetaHealing módszer megalkotója az amerikai Vianna Stibal, aki saját rákos megbetegedése és gyógyulása kapcsán értette meg a folyamatot, amelyet később továbbfejlesztett és tanítani kezdett. Ő így ír erről:
“Miután kigyógyultam a rákból, az emberek megtaláltak engem. Tömegével jöttek a nagyon beteg emberek. Megkérdeztem a Teremtőtől, hogyan segíthetnék rajtuk. Némelyikük jobban lett egyszerű gyógyításoktól. Mások nem, a Teremtő azt mondta azért, mert azt hitték betegnek kell lenniük. A hitrendszerekkel való munka akkoriban nem volt újdonság számomra. Korábban egy hipnotizőr volt a férjem, aki a különbségeink ellenére jó volt abban, amit csinált. De a hipnózis egy hosszú folyamat volt. A hitek némelyike genetikai és történelmi eredetű volt. Isten azután mutatta meg nekem a négyszintes hitmunkát, miután újra megházasodtam, mostani férjemmel, Guy Stiballal. Az eredmények csodálatosak voltak, mindenhonnan jöttek emberek, akik gyógyulni és tanulni akartak…
Tudom, hogy létezik a Teremtő és mi is a részei vagyunk. Hogy isteniek vagyunk, és hogy ha megtisztulunk korlátozó hiteinktől, bármire képesek lehetünk. Nem tagadhatom le, hogy meggyógyultam, hiszen a lábam röntgenképei állandóan emlékeztetnek rá. Láttam dolgokat azonnal megjelenni (természetesen szemtanúkkal). Meggyógyítottam a kocsimat (természetesen szemtanúkkal). Láttam embereket, akik gyógyultak és másokat, akik nem. De tudatában vagyok annak, hogy a Teremtő létezik, és hogy bármilyen valláshoz is tartozol, segít rajtad.” Vianna Stibal
Forrás: http://thetatudat.hu

 ThetaHealing konzultáció

Théta állapotban tudatos tudattal hozzá tudunk férni a tudattalan tartalmakhoz.
Théta állapotban tudatos tudattal (nem csak álmok formájában) hozzá tudunk férni a tudattalan tartalmakhoz. Megtalálhatjuk azokat a rejtett, a tudatalattink szerint, a túlélést szolgáló programokat, mintákat, melyek sokszor “betegségek” formájában jelentkeznek, vagy a számunkra érthetetlen módon befolyásolják a tetteinket, viselkedésünket. Így sokszor akár olyan érzésünk lehet, mintha nem a saját életünket élnénk, mintha valaki más döntene, cselekedne helyettünk…
Ismerős az érzés?
ThetaHealing® konzultáció során, megkeressük azt az érzelmi blokkot, önkorlátozó hitrendszert, amely az adott nehézséget, életviteli problémát okozza. A traumát, sérülést okozó emlék érzelemtartalmának semlegesítése és a pozitív minták betöltése után, akár azonnali változás állhat be életedben, fizikai, egészségügyi állapotodban. Mindezt könnyedén, egyszerűen és fájdalommentesen, drámák nélkül, az érzések tudatosítása által.

Egyszerre négy szinten történik a negatív hitrendszerek semlegesítése:

  • Alapszint: a jelenlegi életedben a fogantatásodtól napjainkig történt események
  • Genetikai szint: a DNS körüli morfogenetikus mezőben tárolt információk
  • Történelmi szint: az emberiség összes tapasztalatát tartalmazza
  • Lelki szint: ez a legmélyebb szint, ide temetjük el a legnagyobb fájdalmakat, pl. a gyászt.

Nagyon fontos: a konzultáció során végig tudatos, sőt “szuper tudatos” leszel és maradsz, minden mozzanatnál szükséges a beleegyezésed! Minden változtatást, letöltést engedélyezned kell. Semmi sem történhet az akaratod ellenére, vagy aminek az elfogadására még nem állsz készen.
A konzulens az Univerzum legmagasabb energiájával, a Feltétel Nélküli Szeretet terében dolgozik, ahonnan lehívja a kliens számára a kérdésének vagy problémájának megoldásához szükséges információkat. A konzulens NEM a saját véleményét adja át a kliensnek. Amikor a konzulens thétában van, a kliens is automatikusan théta állapotba kerül.

A kezelés 1-1,5 óra időtartamú, és 5 000.- Ft / alkalom