Tagoknak

Facebook

Tanfolyamok

Jelenleg nincs elérhető aktuális tanfolyamunk, kérlek érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!

A TrūAge megismerése az első lépés, hogy tovább éljen, fiatalosan.

Mi az a TrūAge? Egy olyan mérési becslés, amely a biológiai korát adja meg - a csontok, izületek, belső szervek, a sejtek és a belső szervrendszer működése alapján - a test AGE szintjéből kiindulva. Ez úgy kerül kiszámításra, hogy Az Ön AGE pontértékét összehasonlítja mások ugyanezen pontértékével. Például, ha Önnek ugyanaz az AGE pontértéke, mint egy 25 évesnek, akkor az Ön TrūAge-e 25. Az Ön TrūAge pontértéke segíthet abban, hogy megtudja, hogy az AGE szintje átlagos, átlag feletti, vagy átlag alatti az életkorához képest. A pontértéktől függetlenül az Ön célja maradjon továbbra is az értékének a javítása.

Hogyan működik a Scanner?

A TrūAge Scanner egy klinikailag bevizsgált egyköz, amely fájdalom nélkül méri meg bárkinek az AGE szintjét másodpercek alatt vér vagy vizelet vizsgálata nélkül. Az UV fény hatására a bőrben lévő AGE láthatóvá válik a spektrométer nevű eszköz segítségével. A scannerből biztonságos, alacsony szintű UV fény kerül kibocsátásra, ami a bőrben lévő AGE-t láthatóvá teszi.

Nézze meg a videót!

 

A Scanner története

Az AGE mérés ezen technológiáját Dr. Andies Smit endokrinológus fejlesztette ki, Hollandiában. 1995-ben Dr. Smit felfedezte, hogy megfelelő körülmények között egy bizonyos fény segítségével az AGE-szint a bőrön keresztül is mérhető. Ez hatalmas áttörést jelentett.

A TrūAge Szkenner segítségével lehetővé vált az AGE-szint mérése a bőrön keresztül, ugyanolyan pontossággal, mint szövetbiopsziás méréssel. Felismerte, hogyha valamilyen módon meg tudná mérni vagy számolni az AGEs értékét a fény kibocsátása által, akkor képes lenne ezen mérés által több információt adni egy ember egészségi állapotáról.

1999-ben szabadalmaztatta a technológiát, és publikálta az első tudományos tanulmányt a szkenner pontosságát illetően. Azóta számtalan teszt igazolta vissza a TrūAge Scanner mögött álló technológia megbízhatóságát, amelyeket elismert szaklapokban publikáltak.

Jelentkezz mérésre az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a 06 20 9580 665-ös telefonszámon!