Tagoknak

Facebook

Tanfolyamok

Jelenleg nincs elérhető aktuális tanfolyamunk, kérlek érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!

Aktuális akciók - a kedvezmények nem vonhatóak
össze!

Szeretsz futni?

Akkor ez a könyv neked való!

Running - futóknak és intenzív sportolóknak kinesiotape önkezelés könyv

Ön-tapelésről szól a könyv. Az alapos orvosi vizsgálat, esetlegesen szükséges gyógytorna nem váltható ki a tape-pel, de a gyógyulás meggyorsítható, s ha tudjuk, hol van testünk gyenge láncszeme, azt preventíve kezelve sok-sok sérülés kerülhető el. 12 ön-ragasztás deréktól lefele - aki csak ezen a testtájon erőlteti meg magát, annak a könyv nagy segítséget fog nyújtani!

 Minden panasz teljes leírással, az érintett terület izminak és inainak magyar nyelvű tárgyalása, a tape-technika megnevezése, részletes step by step leírás a kivitelezésről, ahogy a sportoló magát meg tudja ragasztani. Tapenként 6-8 fotó az önkezelés kivitelezéséről.

Ha van futó ismerősöd bátran ajánlhatod neki is, sokat tud segíteni, ha tudjuk a helyes ragasztásokat!

Megrendelhető: www.tebolt.hu

Személyesen is megvásárolható:

Természetes Egészség Stúdió
Debrecen, Derék u.261.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tape 10 + AKCIÓ!!!

Amíg a készlet tart Acu-Tape 10 darab vásárlásakor 1 darab tape ajándékot adunk! Most érdemes egyszerre többet vásárolni! :)

Bővebben: www.tebolt.hu


Meridim akció!

Állapotfelmérés a meridiánok (energiacsatornák) szintjén! Most kiegészítve lézer/elektro fülakupunktúrás kezeléssel 7000 Ft helyett csak 5000 Ft! Ne hagyd ki! Bővebben információ itt!


 


Stúdiónk rendkívüli ajánlatai:

  • Minden Flabélos bérletre 50% kedvezmény!!!
  • Hívd el barátodat/barátnődet/családtagodat is, és a két bérlet egyidejű vásárlása esetén plusz 500,-Ft kedvezményt adunk neked!!!

Az akció időtartama: visszavonásig
Nem hiszel a szemednek?! :) 
Hidd el, semmi baja!

Az akció feltételei:

  • A kedvezményesen vásárolt bérletek használatához minden esetben előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás szükséges.
  • A bérlet megvásárlásakor kell eldönteni, hogy „korlátlan”-t, vagy „10 alkalmas”-at kérsz! Ez a későbbiekben már nem módosítható, a bérletre ekkor kerül fel az érvényességi idő is
  • GYERMEKBARÁT A TE STÚDIÓD -TERMÉSZETESEN! :)

Még egy kis kedveskedés a kisgyermekes anyukáknak! Hozd magaddal nyugodtan csemetédet, amíg Te Flabizol, ő elrajzolgat, játszik, játékos kosarunkból válogathat kedvére. Akár a 20 perces bérletet is választhatod, nem fog unatkozni! SEGÍTÜNK ŐT LEFOGLALNI, HOGY TÖRŐDHESS MAGADDAL. Gyertek, várunk szeretettel!


Ajándékutalvány tetszőleges értékben

Névnap, szülinap, baráti, családi alkalom? Mit is adhatnál ajándékba? Legnagyobb kincs az EGÉSZSÉG! Adj ajándékutalványt, tetszőleges értékben veheted és ő tetszőleges szolgáltatásunkra, termékünkre beválthatja, korlátlan ideig! Ugye milyen jó ötlet? Hidd el, van miből válogatnia és biztosak vagyunk benne, hogy örömet okozol vele!