Tagoknak

Facebook

Tanfolyamok

Jelenleg nincs elérhető aktuális tanfolyamunk, kérlek érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!

A Magneter készülék részletes bemutatása

Előfordul, hogy szerveztünk visszajelzi: nincs minden rendben a működési folyamataiban.

Ez tartóssá válhat. Nem akar szűnni. Egyre intenzívebben uralkodhatnak el rajtunk a vele járó tünetek. 

Amennyiben ez az állapot hosszasan fenmarad, úgy érezhetjük, a betegség irányítja az életünket. Egyre elviselhetetlenebbé válik, hogy a tünetek megakadályoznak abban, amit tenni szeretnénk. 

Megoldás: pulzáló mágnesterápia - a magyar fejlesztésű MAGNETER készülék! 

 

A mágnesterápia története

A mágnesterápia éllovasainak kitartó munkásságának és felfedezéseinek köszönhetően jöttek létre olyan készülékek, amelyek a Magneter készülék alapjául szolgáltak. 

Mint például az „univerzális vírus-mikroszkóp” (1938). Modelljei 60.000 szeres nagyítással és 31.000 szeres felbontó képességgel rendelkeztek, amivel képesek voltak 10 nm-es alakzatok megkülönböztetésére. Az elektronmikroszkópokat is felülmúlták. 
A „frekvencia-készülék”(1933.): Bizonyos - audió-spektrumos rezonáns frekvenciákon működő, hélium gázcsövekkel felszerelt - készülékeket is alkottak, amelyekkel sikeresen gyógyítottak több száz különböző betegséget, beleértve a rákot is. 

MAGNETER megalkotásának ezen készülékek koncepciója szolgált alapul, kihasználva a mai, modern számítógépeket és elektronikai berendezéseket. 

Magneter ily módon érte el a kompakt, könnyen kezelhető formát, így nem csak kórházak és természetgyógyászok számára elérhető, hanem már otthon használható változat is kapható!
30 napos 100%-os megelégedettségi garancia, pénzvisszafizetéssel.
A Magneter megvásárlása esetén, ha elégedetlen vagy a készülékkel és30 napon belül visszaadod, akkor 100%-ban visszafizetjük a vételárát.

Hol tart ma a mágnesterápia?

A „hagyományos” orvoslást folytató orvosok és a gyógyszergyárak legnagyobb erőfeszítései ellenére világszerte megnőtt az érdeklődés az úgynevezett „alternatív”, gyógyszermentes módszerek iránt az utóbbi néhány évben. 

Ezért végre „hódító” útjára indulhatott a mágnesterápia és sokan már a „XXI. Század gyógymódjának” is nevezik. 

Fejlesztésén világszerte több- százezer tudományos dolgozó munkálkodik, míg napról-napra növekszik a mágneses gyógyászati segédeszközök eladása. 

A világ számos pontján jött létre a MAGNETER-hez hasonló wellness és kiegészítő terápiás készülék és gyógyászati segédeszköz. 

MAGNETER készülék használatának fő előnye, az egyszerű, akár otthoni használat, minimális karbantartási igény, a terápiás kezelések magas hatásfoka, szerteágazósága, és mellékhatásoktól való mentessége. A Debreceni Orvostudományi Egyetem által klinikailag tesztelt orvostechnikai készülék, ráadásul 100%-ban magyar fejlesztés. 

A mágnesterápia hatásmehanizmusa...

Korai tanulmányok során észrevették, hogy a baktériumoknak és vírusoknak van egy saját - rezonáns - frekvenciája, ami sebezhetővé is teszi azokat. 

Felfedezték, hogy a betegségeket keltő organizmusok sebezhetőek egy speciális frekvencia-besugárzással, ami más élő közegre egyáltalán nincs hatással. 

A sejtekben biológiai változások mennek végbe a pulzáló - alacsony frekvenciájú - tér hatására, és ez a folyamat számos egészségügyi problémára kifejezetten jótékony hatással van

Felgyorsul a sejtek anyagcsere folyamata, regenerációja, csillapula fájdalom, a szervezet öngyógyító mechanizmusa fokozottan érvényesíti hatását, és harmonizálódik az immunrendszer az őt ért hatásokhoz. 

mágnesterápia kitágítja az ereket, ezáltal csillapítja az ízületek és izmok fájdalmait, regenerálja a bőrt, valamint erősödnek a csontszövetek, harmonizálódik a vegetatív idegrendszer, és jótékonyan hat a szervezet szöveteinek intenzívebb, oxigénben dús vérrel való ellátására...

Ennek köszönhetőek hatékony megoldást nyújthat az alábbi problémákra:

 • Szív és érrendszeri panaszok
 • Fájdalomcsillapítás
 • Mozgásszervi rehabilitáció
 • Gerinc - ízület - reumatikus problémák
 • Immunerősítés
 • Asthma, allergia kezelése
 • Diabetes
 • Szem problémák
 • Emésztési zavarok
 • Wellness, fittness, bőrregenerálás
 • Zsírégetés
 • Méregtelenítés